Affärscharter, 1-19 personer

Några av förelarna med att chartra affärsflyg är att spara tid genom att själv kunna bestämma tidtabellen och kanske välja en mindre flygplats närmare slutmålet dit ett reguljärflyg inte flyger.  är också en fördel att kunna flyga via VIP-hanteringen och att kunna arbeta och ha möte under flygningen.  . Bara i Europa finns över 1 000 flygplatser att välja mellan, varav de flesta inte nås av reguljärflyg.
Dessutom kan man arbeta och ha möte under flygningen och resa inkognito av affärs eller sekretesskäl.

Gruppcharter, fler än 20 personer

Med egen charter bestämmer ni er egen avgångstid, flygrutt och service ombord. Egen incheckning och snabb boarding gör att tiden på flygplatsen minimeras. Oftast flyger ni direkt till en flygplats närmare slutmålet utan att behöva slösa tid på flygplansbyten. Detta alternativ passar utmärkt för företagets konferensresa eller mässbesök, olika idrottsevenemang eller andra event.


Varje flygning skräddarsys efter just era behov och vi erbjuder förutom personlig service möjlighet till profilering vid check-in och ombord, med bland annat logo-nackskydd, brickunderlägg eller underhållning.


Fraktcharter

Vi förmedlar fraktflygningar av alla slag. Allt från brådskande flygningar med tex en reservdel som måste flygas till en stillastående fabrik till större sändningar med lång framförhållning.